Shop by our top categories...[product_categories columns='5' limit='5' ids='48,36,44,19,20']
Search result for:

Femina vulgaris. Beste anatomische vrouwenatlas

Femina vulgaris. Beste anatomische vrouwenatlas

Vertel me wanneer je voor het laatst bewaard in mijn handen anatomische satijnvrouw? Op school, toen libido bewusteloos was, maar foto’s – Lacter? Sindsdien zijn de Atlases veel interessanter geworden.

Russische taal als geheel is redelijk goed. Maar de problemen: er zijn bijna geen fatsoenlijke woorden erin om de schoonheid van vrouwen te beschrijven. Vooral op afzonderlijke plaatsen. Daarom hebben we besloten om u een minimale reserve van Latijnse termen te bieden, die u niet alleen helpen intelligent te zien, maar ook, misschien zal het de vrouwelijke natuur brengen. Uiteindelijk weet de vrouw als zijn vijf (of hoeveel van hen er zijn) vingers – de plicht van elk halfbewust persoon.

een. Musculus cortratator supercilii

[Mu’sklyus Conrug’er supercille] – Spier, Wrimping Wenkbrauwen. Het zijn beide mannen, maar niet zo actief gebruikt. Er wordt aangenomen dat de spanning en ontspanning van deze spier de hoofdpijn kan verwijderen. Dus, als een vrouw je weigert in seks, mompelen dat ze hoofdpijn heeft, geef haar de taak in de wiskunde. Knippert voorhoofd over moeilijke voorbeelden, het zal niet opmerken hoe de hoofdpijn zal passeren!

2. Papilla mammaria

[Pa’`pil mamma`Ria] – tepels, het meest opvallende deel van de borst. Blondjes tepels en een nabijgelegen cirkel (Aregol) zijn meestal roze, brunettes – bruin, in het bieden van geboorte – bruin. In de XVIII eeuw, toen de Decollete bijzonder diep was, werd de kleur van de tepels en het bereik gemaakt om te verbeteren met kleurstoffen. Soms veranderen ze hun kleur en onafhankelijk

(op de donkerder), als ze vrijwel zijn. Er is geen wonder in dit: de kleurverandering wordt geassocieerd met de verhoging van de bloedcirculatie in de opgewonden autoriteit. Horloge niet overdrijven.

3. Mamma

[MA’MMA] – Je kunt survey roepen bij het zien van een vrouw die een beha trekt, en je zult gelijk hebben. Het is tenslotte “mamma” genaamd melkijzer op Latijn. We schreven zoveel artikelen over de vrouwelijke borst die je een expert-mammoloog had kunnen zijn geworden, als je ze leest. Daarom zullen we alleen de algemene bepalingen herhalen. Volgens de berekeningen van wetenschappers van de Universiteit van Cincinnati (geluk met werk), is het gemiddelde gewicht van één vrouwelijke borst ongeveer 400 gram, en vóór de bevalling neemt het bijna twee keer toe. Linker borsten van 80% van de vrouwen een beetje meer goed. Borsten toepassen vereist voorzichtigheid. 90% van de vrouwen kan niet tolereren wanneer een man hun borsten energetisch comprimeert of de tepels draait, en 15% (in de regel, de eigenaar van kamagra.eigenstart.nl/ een grote borst) reageert op een aanraking op de borst als een vinkje. Gelukkig zijn er volgens het getuigenis van fysiologen ook mythische 8% van de vrouwen die irritatie van erectielweefsel onder de tepel hebben, veroorzaakt een vermindering van de baarmoederspieren, wat leidt tot een orgasme. Dus zelfs seks is niet nodig.

4. Navel

[Umbbikuk] – PUP. Zodra de navelstreng Pupovina voor uw vriendin het belangrijkste orgaan was. Maar dan bedankt de verloskundigen, afgesneden (stel je voor, als de potentiële schoonmoeder op een korte leiband is gesleept voor een meisje), en een mooie navel bleef uit de oudste majesteit. Het formulier het is het meest anders, maar de inhoud is altijd hetzelfde: onnodige rudiment, herinnering aan negen maanden in de baarmoeder. In seks is de navel praktisch nutteloos: minder dan 20% van de vrouwen is aangenaam. Misschien omdat de navel het verweven van de huid, bindweefsel en soms de gekwelde zenuwuiteinden is. Dat wil zeggen, de heizen van de wond, in essentie. Caress Hem – Het kan me niet schelen wat hij het litteken van de scalpel blow moet stimuleren.

5. Pubis symphysis

[P”bis Symphysis] – Lobok. Soepel geschoren of bedekt met vegetatie, enigszins convex of zelfs, mysterieus en gemonteerd, dwingen mannen om de controle over zichzelf te verliezen, ..

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Blue Spirit Vecindario
Hola, ¿En qué podemos ayudarte?